Jucăuși fericiți - cum evităm plictiseala

Pisicile sunt animale extrem de curioase, mereu în căutarea de noutăți. Pentru ei, joaca este un semn incontestabil de fericire și, deși starea de spirit a jucătorului scade oarecum în timp, nu există pisoi care să nu fie atras de o jucărie bine aleasă.

Petissimo

Dar cu ce?

Micuțele animale de companie care ies din casă se întorc deseori în apartament pentru a dormi, dar pisoii de interior au cu siguranță nevoie de a combate plictiseală. Fără asta, micul tău favorit va căuta alte opțiuni și și-ar putea ascuți cu ușurință unghiile de canapeaua ta sau, de exemplu, să îți „fure” cerceii. Există o mulțime de jucării diferite dintre care poți alege, care garantat vor oferi oferi distracție micului tău blănos.

Clasicul

Multe pisici nu au nevoi speciale, chiar și cea mai simplă jucărie este perfectă pentru ele. Mingea este cea mai clasică opțiune care oferă recreere de lungă durată și distractivă pentru pisoi. Versiuni cu diverse texturi sunt acum disponibile, care sunt și mai distractive - deoarece nu doar se rostogolesc și sar, ci și sună, sunt pufoase și colorate. Marele avantaj al mingii este că pisoiul se joacă singur cu ea, chiar și ore întregi.

Luminoase

Nu există pisică care să nu se joace cu laserul. Acest accesoriu special nu trebuie să lipsească din casa niciunui pisoi, întrucât adevărata provocare pentru micii cu patru picioare este să „prindă” lumina. Dezavantajul jocului este că pisoiul nu se poate juca singur,  deoarece este nevoie și de implicarea proprietarului.

În formă de șoricel

Există un instinct de vânătoare în genele pisicilor, așa că nu este de mirare că o jucărie în formă de șoarece le poate încânta complet. Acestea pot fi, de asemenea, foarte variate, de la versiunea simplă care poate fi „pălmuită” până la cea cu baghetă. Ai grijă totuși, dacă pisoiul tău se sperie de jucăriile zgomotoase, este mai bine să alegi o versiune mai simplă.

Versiunea complexă

Dacă dorești să îți provoci pisoiul mai mult, alege un joc mai complex. Acum există o gamă largă de jucării, cu mai multe elemente, dar poți chiar să creezi una specială pentru răsfățatul tău. Astfel, nu sunt șanse ca pisoiul să se plictisească, el se va distra de minune, chiar dacă va rămâne singur acasă câteva ore.

Produse