Idei de cadouri de Crăciun pentru câinele tău

Idei de cadouri de Crăciun pentru câinele tău

Idei de cadouri de Crăciun pentru câinele tău, pentru ca deschiderea cadourilor să fie o bucurie și pentru el.

LG
Lukács Gabriella 2021 Dec, 07

Idei de cadouri de Crăciun pentru câinele tău

Biscuiți de casă în câteva secunde

În preajma Crăciunului, ne place să le oferim prietenilor noștri cu patru picioare un pic de răsfăț. Cu toate acestea, este important ca ei să primească doar bunătăți speciale pentru ei, deoarece alimentele grase și picante le pot face rău, de exemplu îndulcitorul poate fi toxic. În zilele noastre există brutării/patiserii pentru câini de unde puteți cumpăra biscuiți, prăjituri, chiar și torturi pentru câini., dar le poți pregăti și tu. 

prăjituri în formă de os_ebay.com
Dacă prăjitura de câine are formă de os, poate indica în mod clar familiei care dintre fursecuri este pentru cel cu patru picioare nasija_source: ebay.com

Iată o rețetă de biscuiți pentru câini pe care animalul tău de companie sigur o va aprecia. Nu contează dacă nu ești un adevărat bucătar chef, poți face acest răsfăț de Crăciun pentru animalul tău de companie. Ingrediente: 2 căni de făină, 1/2 cană de unt de arahide și 2 ouă. Este foarte important să folosiți numai unt de arahide neîndulcit și fără zahăr!

Se amestecă cele trei ingrediente și se adaugă suficientă apă pentru a putea fi frământat. Apoi se taie cu un tăietor de patiserie în formă de os. Se așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt în cuptorul preîncălzit. Se coace la 180 de grade timp de aproximativ 20 de minute, verificând din când în când. Când oasele sunt bine rumenite, sunt gata. Oferă-le câinelui tău când sunt complet reci și, bineînțeles, numai cu moderație, deoarece acestea îngrașă.

 

Haină câine pentru Crăciun

Dacă animalului tău de companie îi este frig sau este mai vârstnic, va aprecia să găsească o haină câini călduroasă sub brad. Mai ales dacă îl scoți la o plimbare mai lungă imediat după ce i-ai dat cadoul!

Jucărie

Nimic nu îi bucură pe câine decât o nouă jucărie! Surprinde-ți cățelul de Crăciun cu diferite tipuri de jucării pentru câini, pentru ca și el să se bucure de sărbători! Există diferite intervale de preț din care proprietarii pot alege. O simplă minge sau o jucărie din frânghie poate aduce la fel de multă bucurie câinelui dvs. ca o jucărie de mestecat de neuitat sau un animal de pluș.

câine lângă brad de Crăciun
Crăciunul poate fi minunat și pentru câinii noștri

Un culcuș nou/cușcă pentru câini

Dacă culcușul sau căsuța câinelui tău s-au cam uzat, acum este momentul perfect pentru a-l surprinde cu unul nou. Au nevoie de un culcuș călduros și confortabil, mai ales în zilele reci de iarnă.

Pătură

O mulțime de câini se bucură să doarmă pe pături groase, de pluș, așa că, dacă nu vrei să faci cheltuieli uriașe de Crăciun, o nouă pătură pufoasă va fi cu siguranță pe placul animalului tău de companie.

Este important să nu dăm câinelui nostru hrană sau jucărie de Crăciun care l-ar putea îmbolnăvi.

Către magazinul online cu hrană și echipamente pentru animale de companie !

0 Comentarii