Umiți de fotografiile realizate de fotograful fan al câinilor Anne Geier

Umiți de fotografiile realizate de fotograful fan al câinilor Anne Geier

Culorile și atmosfera toamnei inspiră majoritatea fotografilor, printre care se numără și austriaca Anne Geier. Unicitatea fotografiilor sale este dată de combinația dintre natură și viziunea câinilor. Artista a fost preocupată de modul în care tovarășii noștri loiali de mii de ani văd lumea din jurul lor.

 Petissimo
Petissimo 2020 Aug, 26

Fotograful fan al câinilor

fost preocupată de modul în care tovarășii noștri loiali de mii de ani văd lumea din jurul lor.

Fotografia necesită o viziune unică dincolo de o cameră foto de bună calitate. Obișnuitul și profitul sunt diferențiate prin puncte de vedere diferite, ceea ce este și o caracteristică a muncii Annei Geier. Artista, care trăiește în paradisul de vacanță de lux din Stiria, își dedică toate minutele libere familiei sale, precum și hobby-ului ei, care nu este altceva decât animalele și fotografia.

Fan al animalelor încă din copilărie, iar fotografia a devenit interesul ei în 2007. Atunci a primit primul său câine, Cindy, despre care a vrut să păstreze cât mai multe amintiri de durată. 

Mai mult decât un hobby

Odată cu trecerea timpului, acest lucru s-a schimbat și, ca urmare, nu își mai putea imagina viața de zi cu zi fără pasiunea sa. Ideea originală a evoluat, scopul Annei a fost să poată reda  în imagini caracterul individual al animalelor și modul în care acestea văd lumea.

Fotografiile sale uimitoare combină împrejurimile uluitoare, cum ar fi pârâurile ondulate, stâncile acoperite de zăpadă sau pădurile de toamnă care se joacă în culori frumoase.

Asociată cu aceste splendori ale naturii este onestitatea reflectată de ochii câinilor, și anume, când ne uităm la fotografii, vedem la rândul nostru o parte a sufletului nostru. Oglindește pur și simplu sentimentele și sufletele câinilor.

Iluminatul este important

Unul dintre cele mai importante secrete ale fotografiilor este atenția la condițiile de iluminare. Prin urmare, lucrarea se face numai pe timp însorit dimineața devreme sau seara, deoarece culorile sunt destul de intense în aceste momente. Celălalt fundal perfect este oferit de zilele înnorate, când fotografiile sunt realizate fără bliț, cu iluminare de fundal. Deci, este mult mai mult decât câteva clicuri, ceea ce se poate vedea în rezultate. Toamna este perfectă pentru Anne în acest sens, deoarece atmosfera este perfect completată de frunzele de o mie de culori. Fotografiile, puse într-o lumină cu totul nouă ca un adevărat fan al câinilor, sunt o incapacitate de a le privi doar o singură dată.

Către magazinul online cu hrană și echipamente pentru animale de companie !

0 Comentarii