Vaporizator FELIWAY pentru liniștea sufletească a pisicilor

Vaporizator FELIWAY pentru liniștea sufletească a pisicilor

Vaporizatorul clasic Feliway oferă un ajutor puternic exact atunci când pisica preferată a familiei tale are cel mai mult nevoie. Ca urmare a feromonilor pe care îi emite, în loc de stres și anxietate, calmul și echilibrul vor domina pisoiul din nou.

 Petissimo
Petissimo 2020 Oct, 15

Când există probleme cu comportamentul pisicii

Dacă este expus la un mediu cu totul nou sau experimentează o schimbare semnificativă în jurul său, comportamentul unui pisoi, până atunci pașnic, se va schimba brusc într-o direcție negativă. Atât de mult încât poate produce chiar la simptome destul de extreme.

Acesta ar putea fi, de exemplu, un strop de urină sau zgârieturi pe lucruri pe care intenționează să le marcheze. O pisică anterior afectuoasă și prietenoasă începe brusc să se ascundă sau devine agresivă și intră ușor în conflict cu alte rase. În plus față de toate aceste simptome, pot fi prezente, de asemenea, pierderea prelungită a poftei de mâncare sau lenea.

Deci, dacă observăm schimbări comportamentale, imediat trebuie să căutăm o soluție și să acționăm.

Modul în care pisicile se raportează la mediul lor înconjurător

Pentru a înțelege mai bine fenomenul, merită menționat câteva cuvinte despre obiceiurile pisicilor și atitudinea lor față de mediul lor înconjurător.

Este important să știm că pisicile folosesc glandele de pe bărbie pentru a produce așa-numitul feromon de mediu, care este folosit pentru a marca obiectele din jurul lor. La fel procedează și cu pereții și mobilierul. Acestea vor marca zonele care sunt sigure pentru ele. Această creștere emoțională negativă poate fi declanșată prin amplasarea de mobilier nou în apartament, reamenajarea camerei, după o curățenie generală sau renovare majoră. În plus, o mutare, o călătorie mai lugă sau orice altă schimbare în mediu are putea duce la efecte negative.

Dacă există o schimbare bruscă în această zonă atent concepută și confortabilă, va provoca inevitabil stres și anxietate în comportamentul pisicilor. Dintr-o dată, mediul de pace și securitate pentru ele dispare și este înlocuit de o lume complet nesigură.

În calitate de gazdă, tot ce putem face este să acceptăm faptul că un animal de companie, prin însăși natura sa, pur și simplu întâmpină o schimbare mai mare. Și treaba noastră este de a atenua unele dintre simptomele neplăcute pentru și de a găsi o soluție care să funcționeze cu adevărat și eficient.

Cu ajutorul FELIWAY, anxietatea se evaporă

Acum, că știm exact sursa stresului și anxietății resimțite de pisici, misiunea de a găsi o soluție optimă este cu mult mai ușor.

 

Cu ajutorul vaporizatorului FELIWAY CLASSIC, putem înlocui exact parfumul care emană calm și fericire, a cărui lipsă provoacă tulburări în comportamentul pisoiului.

Există două opțiuni disponibile. Versiunea spray poate fi utilizată pentru pulverizarea culcușului pisicii sau a locului frecventat. A doua fiind vaporizatorul, pe care îl conectați simplu la o priză. În cel mai bun caz, poți vedea schimbarea pozitivă în doar câteva zile.

Cu toate acestea, pentru multe pisici, durează câteva săptămâni pentru ca feromonii eliberați în aer de dispozitiv să producă o îmbunătățire spectaculoasă. Se recomandă utilizarea timp de minimum o lună. Desigur, ai grijă să pui vaporizatorul în camera în care pisoiul își petrece de obicei o parte semnificativă din timp.

În ceea ce privește impactul asupra mediului sau a altor organisme, nu este nevoie să ne temem de efecte dăunătoare ale FELIWAY. Este inofensiv pentru oameni, câini, pisici și alte animale de companie.

Termékajánlónk:

Către magazinul online cu hrană și echipamente pentru animale de companie !

0 Comentarii