Acana

Câine Pisică

În timpul dezvoltării produselor Acana pentru câini și pisici s-au luat în considerare două aspecte; în primul rând, o dietă bogată în carne și proteine ​​formată în timpul evoluției; în al doilea rând, utilizarea de ingrediente care sunt produse în mod durabil, crescute sau pescuite de partenerii din zonă și livrate zilnic direct în bucătăria Acana.

Image Description
1990

Cuprins

Share

Istoria Acana

Fabrica este situată în vestul Canadei, lângă Edmonton, în provincia Alberta. Scopul fondatorului a fost de a nu pune la dispoziție pe piață produse fabricate în SUA, ci și de a permite proprietarilor canadieni să-și hrănească animalele de companie cu un brand intern, canadian, și astfel marca ACANA a fost creată (Alberta și Canada). Producția, care a început la începutul anilor 1990, inițial a furnizat hrană uscată doar în vestul Canadei, dar reputația pentru calitatea ridicată a ajuns în Europa la sfârșitul deceniului și, din acel moment, seria succeselor a fost de neoprit. La puțin timp a urmat și marca Orijen.  A șocat imediat piețele europene: nimic din cereale, proteine ​​bogate și o mare varietate de carne. Toate aceste caracteristici erau inimaginabile la vremea respectivă, deoarece aproape toată mâncarea era plină de cereale, puțină carne în ea, în mare parte erau resturi din abatoare. Până în prezent, ORIJEN este punctul culminant al categoriei de cea mai înaltă calitate.  Tehnologia de ultimă generație merită o mențiune specială! În tunelurile cu azot din bucătăria proprie, carnea și măruntaiele crude sunt congelate rapid la temperaturi foarte scăzute (-55°C - 70°C), oprind imediat nutrienți valoroși. În timpul procesului de liofilizare, care durează 18 ore, conținutul de umiditate înghețat al materiilor prime este îndepărtat sub formă de vapori de gheață prin intermediul unui vid, în timp ce starea lichidă a apei este pierdută. Aceasta înseamnă că doar apa părăsește carnea, organele și peștele, substanțele nutritive și aromele rămân la locul lor într-o formă concentrată, făcând ORIJEN și ACANA FD Rewards și ORIJEN FD delicioase și extrem de gustoase.

În producția de ACANA, se folosesc peste 30 de tipuri de carne și cel puțin 35 de tipuri de organe în diverse produse! Selecția de neegalat variază de la păsări de curte, carne roșie la pește de mare și apă dulce. Nu există așa ceva pe piață!

Prezentarea bucătăriei

Champion Petfoods are două bucătării: în Canada și SUA (Kentucky). Hrana uscată pentru câini și pisici este gătită în bucătăria canadiană, iar produsele liofilizate sunt fabricate în bucătăria americană. O parte semnificativă a materiilor prime sunt proaspete sau rude. Ingredientele proaspete sunt conservate numai prin refrigerare, iar materiile prime crude sunt congelate în stare proaspătă. Aceasta înseamnă că nivelul de procesare este cât mai scăzut posibil, astfel încât nutrienții sunt mai puțin deteriorați înainte de a fi gătiți (extrudate) sau liofilizate. Ingredientele proaspete sau crude sosesc zilnic în bucătăriile Champion Petfoods direct de la fermieri și pescari. Prin urmare, lanțul alimentar este cât mai scurt posibil, ceea ce crește siguranța produsului și garantează o calitate ridicată. Carnea proaspătă sau crudă, potrivită și pentru consumul uman, de la ferme, din Oceanul Pacific sau Atlantic ajung de obicei în bucătării în câteva zile și apoi în crochete câteva zile.

Valorile Acanei

Pregătesc hrană pentru pisici și câini care satisfac nevoile biologice din ingrediente proaspete sau crude. Alimentele care răspund nevoilor biologice ar trebui să reflecte cantitatea, prospețimea și varietatea de carne din dieta naturală. Hrana WholePrey, oglindeste hranirea naturala, continand carne, organe si cartilaje in raport ce furnizeaza nutrientii natural si complet, fara a mai fi necesara adaugarea unor aditivi sintetici de vitamine, minerale si aminoacizi.

Niciodată externalizat. Hrana este pregătită în propriile bucătării.

Premii, recunoștințe

2017 - MARCA ANULUI 2016 PREMIUL DE EXCELENȚĂ ÎN MARKETING 2015-16 ALIMENTE PENTRU CÂINE DE CALITATE 2009-12 HRANA PENTRU ANIMALE - CELE MAI BUNE 10 MĂRCI DE HRANĂ PENTRU CÂINI (Locul 1)

Implicarea socială

Acana nu induce în eroare proprietarii (a se vedea produsele hipoalergenice) și dacă aceștia aleg Acana, câinele și pisica nu vor mânca subproduse/resturi alimentare.

Produse recomandate

Întrebări frecvente

Și ambalajul original o menține proaspătă foarte bine dacă rulati strâns astfel încât sa se închidă ermetic și îl păstrați într-un loc uscat și răcoros.

Este recomandată hrana  ACANA Light & Fit, pe care o puteți găsi în magazinul online Petissimo.ro. Potrivită pentru toți câinii de toate dimensiunile.

Datorită cantității mari de materie primă proaspătă sau brută, de ex. în cazul unui produs ACANA cu pește, culoarea crochetelor depinde și de vârsta stocului de pește utilizat.

Trebuie să încercați mai multe alimente diferite, de ex. peste, carne roșie. De obicei, puteți găsi compoziția preferată din gama de sortimente disponibilă, dacă nu, ați putea să încercați să umeziți alimentele uscate. Prin umezire se înțelege amestecarea hranei uscate cu suficientă apă caldă pentru a le acoperi și apoi lăsați-o să stea câteva minute. În timpul udării, particulele se înmoaie și aromele sunt eliberate mai bine.

ACANA Grass-Fed Lamb conține 5% fibre dietetice pentru a susține o floră intestinală sănătoasă, care este o parte esențială a unui sistem digestiv perfect funcțional. Hrana poate fi administrată câinilor de toate rasele și dimensiunile în orice etapă a vieții.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description