CAT CHOW

Pisică

O alegere naturală pentru pisici

Image Description
1989

Cuprins

Share

Istoria mărcii Cat Chow

Purina® își are rădăcinile la sfârșitul anilor 1800, când un om de afaceri pe nume William H. Danforth, în parteneriat cu George Robinson și William Andrews, și-a fondat compania de hrană pentru animale de companie numită Robinson-Danforth Commission Company. Compania a fost redenumită Ralston Purina® din 1902. Compania, care deja înflorea chiar și atunci, a produs hrană pentru animalele de companie americane și animalele de fermă, de la mâncare pentru câini (Dog Chow) la mâncare de porc (Pig Chow).

În 1926, PURINA® a înființat primul centru de cercetare pentru a dezvolta formule de produse și a efectua studii științifice. Aici a început lunga poveste, timp în care s-au străduit întotdeauna să facă din hrana Purina® pentru animale de companie una de cea mai bună calitate posibilă, cea mai gustoasă și mai hrănitoare.

La începutul anilor 1950, Purina® a decis să-și plaseze deceniile de experiență în producerea de hrană de înaltă calitate pentru animale de fermă exclusiv pentru dezvoltarea hranei pentru animale de companie.

În 1962, au creat Purina Cat Chow cu ajutorul tehnologiei  existente și a cercetării și expertizei în continuă dezvoltare. Cu aceasta, în scurt timp au preluat conducerea printre mărcile americane de hrană pentru pisici.

În 1970, Purina Cat Chow a devenit marca numărul unu de hrană uscată pentru pisici din Statele Unite. În următorii 20 de ani, au dezvoltat Purina Kitten, Cat, Mature și Special Care Chow pe baza cunoștințelor extinse despre nutriția pisicilor.

2002: Vânzările de Purina Cat Chow au început și în Europa în 2002, unde a fost recunoscută oficial ca o marcă de calitate superioară.

La sfârșitul anului 2005, Cat Chow a fost reînnoit ca un produs natural și care a devenit un brand bine cunoscut și de încredere în toată Europa.

Pisicile merită hrană care să le ajute să-și satisfacă nevoile lor naturale și să se hrănească în interior și în exterior. De aceea, în 2016, a fost dezvoltată în continuare rețetele Cat Chow pentru a fi și mai hrănitoare, precum și pentru a menține pisicile sănătoase fizic, astfel încât personalitățile lor să poată străluci în propria lor lumină specială. În zilele noastre, Cat Chow include deja o formulă Naturium realizată folosind surse naturale care susține nevoile nutriționale speciale ale pisicilor - astfel încât acestea să poată obține cea mai bună formă naturală în fiecare zi.

 

Ce înseamnă pentru Purina o pisică?

Pentru Purina, pisicile înseamnă mai mult decât doar animale de companie. Sunt creaturi respectabile, agile, curioase, fără griji și disciplinate. Instinctul, energia și mișcările lor acrobatice impresionează oamenii, găsim bucurie în apropierea lor. Pisicile nu sunt privite doar ca membri ai familiei, ci ca cele mai minunate creaturi din natură. Pisicile merită hrana care le ajută să rămână extraordinare în mod natural. De aceea au creat hrana Cat Chow care energizează în mod natural pisicile. Nu conțin arome artificiale, coloranți și conservanți - doar nutrienții potriviți. Deci, în timp ce pisoiul tău se joacă, vânează sau doar se relaxează, poți fi sigur că primești mâncarea potrivită naturii sale.

 

Angajamente

Scopul NESTLÉ PURINA este să fie cea mai de încredere companie, ceea ce face viața animalelor de companie și a proprietarilor care le iubesc mai fericită. De exemplu, în fiecare an, cu ajutorul a câteva tone de hrană pentru animale de companie și munca entuziastă a echipei Purina, sprijină  adăpostul de animale HEROSZ pentru a găsi cât mai mulți proprietari și cât mai curând posibil.

O caracteristică specială a Cat Chow

Rețeta gamei de produse CAT CHOW® a fost concepută de către o echipă de medici veterinari și nutriționiști, în conformitate cu stadiul de viață și stil de viață al animalului dvs. de companie - fără adăugarea de coloranți artificiali,  arome și conservanți. Hrana CAT CHOW® bogată în carne conține ingrediente naturale atent selectate, cum ar fi un amestec special de plante și legume care s-au dovedit a susține apărarea naturală. CAT CHOW® conține formula Naturium ™, care, ca o combinație specială de fibre naturale și ca sursă naturală de prebiotice, susține o digestie sănătoasă.  

Purina Cat Chow oferă pisicii beneficii naturale pentru a se simți bine în înterior dar și în exterior.  Fie că aveți un pisoi sau o pisică adultă cu nevoi speciale, s-a luat în considerare nevoile naturale de nutrienți ale diferitelor pisici atunci când au creat hrana uscată.

Rezultatul experienței Purina în hrana pentru pisici din 1926 se reflectă în gama Cat Chow, care asigură o nutriție echilibrată pentru pisici și furnizează toți nutrienții de care are au pentru o viață sănătoasă. Conține proteine ​​asortate, de înaltă calitate, precum și toate vitaminele și mineralele care sunt părți esențiale ale unei diete complete, de exemplu patrunjel, spanac, morcovi, cereale integrale, cicoare si drojdie.

Hrana pentru pisici dezvoltată cu atenție le ajută să profite la maximum de fiecare masă și le susține sănătatea digestivă. Fără conservanți adăugați, arome sau coloranți artificiali, Cat Chow poate fi cu adevărat o alegere naturală.

Fiecare produs din gamă include o formulă Naturium cu prebiotice din surse naturale care susține o digestie sănătoasă și completează în mod natural fiecare mișcare a pisicii.

S-a adăugat vitamina E pentru a susţine apărarea naturală şi cu vitaminele din grupul B care ajută pisica să folosească eficient energia.

 

Vă ajutăm!

Ghid de hrănire

Se recomandă cantitatea zilnică conform tabelului de pe ambalaj. Valorile din tabel sunt doar orientări.

Pentru a menține greutatea corporală ideală a pisicii dvs., puteți varia cantitatea zilnică de hrănire în funcție de nivelul de activitate al animalului, starea fizică și nevoile individuale.

Puneți întotdeauna apă proaspătă și curată la dispoziţie!

Pentru a vă menține pisoiul sănătos, consultați medicul veterinar în mod regulat.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description