DOG CHOW

Câine

Toate produsele Dog Chow sunt pregătite cu ingrediente naturale asortate precum sfeclă, spanac, cicoare și cereale integrale. Nu conține coloranți artificiali, arome sau conservanți.

Image Description
1989

Cuprins

Share
Hrănește adevărata natură a câinelui tău!

Istoria mărcii Dog Chow

La PURINA, avem mai mult de 85 de ani de experiență în nutriția animalelor de companie, primul dintre brandurile noastre, PURINA® DOG CHOW®, s-a născut în 1926. În expediția de 2 ani a Amiralului Byrd către Polul Sud în 1933, câinii de sanie consumaseră deja DOG CHOW®.

În anii 1950, Ralston Purina a decis să-și folosească experiența în hrana de înaltă calitate pentru animalele de fermă pentru a crea o hrană nutritivă, gustoasă pentru câini.  Nu după mult timp, 1957, PURINA® DOG CHOW® va fi prima hrană pentru animale de companie care va fi produsă prin extrudare, creând formele unice pe care acum le numim granule.

Valorile mărcii

Produsele PURINA® DOG CHOW® sunt concepute pentru cele mai minunate creaturi de pe planeta noastră, câinii. Angajamentul Purina față de ei i-a determinat să ofere hrană pentru câini de calitate superioară timp de decenii.

Filozofia Purina este să lăsăm câinii să fie câini, deoarece cel mai important lucru este să fie sănătoși și activi. Cheia acestui lucru este o alimentație adecvată. La PURINA® DOG CHOW® se știe că câinii au nevoi nutriționale speciale și diferite, care variază în funcție de vârstă și dimensiunea corpului. De aceea au creat formule personalizate pentru a se potrivi nevoilor unice ale câinelui dvs.

 

Angajament social

Scopul NESTLÉ PURINA este să fie cea mai de încredere companie, ceea ce face viața animalelor de companie și a proprietarilor care le iubesc mai fericită. De exemplu, în fiecare an, cu ajutorul a câteva tone de hrană pentru animale de companie și munca entuziastă a echipei Purina, sprijină  adăpostul de animale HEROSZ pentru a găsi cât mai mulți proprietari și cât mai curând posibil.

Caracteristica specială a Dog Chow

DOG CHOW® este o hrană pentru câini 100% completă și echilibrată, care satisface nevoile nutriționale ale animalului dvs. de companie - adaptate nevoilor generale și speciale din fiecare etapă a vieții. Sursele naturale prebiotice din rețetă, cicoarea și sfecla de zahăr contribuie la funcționarea sănătoasă a tractului digestiv și intestinal. Datorită diferitelor dimensiuni de crochete, mestecarea durează mai mult, ceea ce, pe lângă sprijinirea digestiei, ajută și la menținerea sănătății dentare.

  • Ingrediente naturale selecționate: Toate produsele sunt fabricate cu ingrediente naturale selecționate, cum ar fi sfeclă, spanac, cicoare și cereale integrale.
  • Naturium - Formula Naturium este o combinație de fibre dintr-o sursă naturală. Conține un prebiotic natural care s-a dovedit că îmbunătățește echilibrul microflorei intestinale și sprijină digestia sănătoasă.
  • Fără coloranți artificiali, arome artificiale sau conservanți adăugați.  
  • Hrănă personalizată: hrana este concepută pentru a satisface toate nevoile câinelui dvs., ținând cont de mărimea, vârsta și sănătatea acestora.
  • Crochete de două dimensiuni și forme: două tipuri de crochete dezvoltate special pentru hrana DOG CHOW.
Vă ajutăm!

Ghid de hrănire

Se recomandă cantitatea zilnică conform tabelului de pe ambalaj. Valorile din tabel sunt doar orientări.

Pentru a menține greutatea corporală ideală a câinelui dvs., puteți varia cantitatea zilnică de hrănire în funcție de nivelul de activitate al animalului, starea fizică și nevoile individuale.

Puneți întotdeauna apă proaspătă și curată la dispoziţie!

Pentru a vă menține câinele sănătos, consultați medicul veterinar în mod regulat.

 

Întrebări frecvente

Puteți cumpăra ușor și rapid în magazinul online petissimo.ro.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description