FYPRYST COMBO

Câine Pisică Rozătoare

Protejați-vă animalul de companie cu Fypryst, o pipetă ușor de utilizat pentru tratarea și prevenirea infestărilor cu purici și căpușe.

Image Description
1954

Cuprins

Share

Istoria mărcii

Fypryst Combo este una dintre soluțiile populare împotriva căpușelor și puricilor, din 2017 ajută la menținerea paraziților departe de animalele noastre de companie. În timp ce fratele său mai mare, Fypryst, este eficient împotriva căpușelor, păduchilor și puricilor adulți, Fypryst Combo este eficient nu numai împotriva căpușelor și păduchilor adulți, ci și împotriva puricilor imaturi, ouălor, larvelor și puilor. Oferă o metodă eficientă pentru tratarea simplă și prevenirea infestării cu căpușe și purici. Pipeta ușor de utilizat,  a primit un premiu de la Asociația Internațională pentru Îngrijirea Pisicilor din Anglia.

Informații despre producție

Medicamentele Krka sunt fabricate cu propriile metode inovatoare și noi tehnologii de producție. De aceea, creăm noi forme de dozare. Avem aproximativ 350 de brevete de tehnologie de fabricație în Europa, America și Asia. Unul dintre avantajele noastre este modelul de afaceri, care asigură o planificare precisă și un control complet asupra proceselor.

Protectia mediului

De la înființare, Krka nu s-a străduit doar să obțină rezultate pozitive în afaceri, ci și să asigure o calitate mai bună și o viață mai completă atât pentru angajații Krka, cât și pentru cei din jur. Responsabilitatea față de mediu este esențială în toate domeniile de activitate ale Krka și se străduiește să reducă emisiile. 87% din deșeurile nepericuloase sunt reciclate. Ne-am mărit capacitatea de producție cu o treime în ultimii 5 ani, dar ne-am redus la jumătate consumul de apă. Susținem inițiativele de dezvoltare globală care iau în considerare resursele naturale și contribuie la protecția mediului prin introducerea de tehnologii ecologice și reducerea poluării. Eficiența noastră în afaceri se datorează și abordării noastre față de mediu, care este esențială pentru realizarea politicilor și obiectivelor noastre pe termen scurt și lung.

Cu ce e special?

Fypryst Combo are un profil de excelent în comparație cu alte produse cu același ingredient activ. Realizat cu o pipetă ușor de utilizat, resigilabilă, pentru a facilita aplicarea, chiar și pentru animalele de companie mai problematice. Avem o pipetă unică învelită în folie de aluminiu pentru a proteja produsul de lumina soarelui și umezeală.

Întrebări frecvente

Fypryst Combo trebuie păstrat în cutia exterioară proprie sub 30 ° C pentru a fi protejat de lumină și umiditate.

Da, se oferă des reduceri prin petissimo.ro.

Este recomandabil să ne aplicați tratamentul animalului de companie în fiecare lună, prevenind astfel infestarea cu căpușe și purici. Este important ca animalul nostru de companie să fie protejat pe tot parcursul anului, deoarece nu numai în lunile mai calde există paraziți externi.

A se evita îmbăierea animalului în următarele 2 zile de la utilizarea Fypryst Combo. Mai mult, îmbăierea și scăldatul mai mult de o dată pe săptămână trebuie evitate, deoarece nu au fost efectuate studii pentru a studia modul în care aceasta afectează eficacitatea medicamentului.

Pe lângă ingredientul activ fipronil, conține și s-metopren, care protejează nu numai animalul nostru de companie, ci și mediul său de purici, nu numai de puricii adulți adulți, ci și de afecțiunile larvare.

Fypryst Combo poate fi utilizat la câini de la vârsta de 8 săptămâni sau cu o greutate mai mare de 2 kg. Poate fi administrat pisicilor de la 8 săptămâni sau cu o greutate mai mare de 1 kg.

Fypryst Combo trebuie aplicat pe baza gâtului, deasupra omoplaților.

Mai puțin de 1 din 10000 de animale tratate au prezentat o reacție cutanată tranzitorie printre reacțiile adverse suspectate. Dacă locul de aplicare este lins, se observă salivare excesivă pe termen scurt.

Da, poate fi utilizat la animalele gestante și care alăptează.

Pe lângă tratarea animalului, este absolut important să curățați mediul înconjurător cu un agent de respingere a insectelor și o curățare și aspirare temeinică. Larvele puricilor rămân viabile în mediu luni întregi, fie pe covor, fie sub o canapea.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description