NEO-K9+®

Câine

NEO-K9 + ® oferă suport complex pentru oase și articulații la câini. Această formulă clinică este special concepută pentru a răspunde diverselor nevoi ale medicilor veterinari și chirurgilor ortopedici veterinari.

Image Description
2001

Cuprins

Share

Istoria mărcii

Formula NEO-K9 + ® a fost dezvoltată în laboratorul de cercetare N-terminus, o companie americană fondată în 2001. Versiunea SUA a produsului NEO-K9 + ®, care rulează sub numele Boneo Canine®, a fost introdusă pentru prima dată pe piața SUA în 2014.

Produsul NEO-K9 + ®

NEO-K9 + ® oferă suport complex pentru oase și articulații pentru câini. Această formulă clinică este special concepută pentru a răspunde diverselor nevoi ale medicilor veterinari și chirurgilor ortopedici veterinari. Suplimentele obișnuite pe bază de glucozamină, condroitină și MSM se concentrează doar asupra articulațiilor. Acesta este exact motivul pentru care NEO-K9 + ® este unic... acest supliment pe bază de lactoferină este primul care susține întregul sistem osos al câinilor - atât articulații, cât și oase.

Succesul științific din spatele produsului NEO-K9® este susținut de 6 brevete americane!

Formula multifuncțională conține exclusiv complexul Neo-Portin®, un amestec de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează (R-ELF), β-glucan și superoxid dismutază (SOD). R-ELF este o proteină naturală, fără lactoză, derivată din lapte, care s-a dovedit clinic că îmbunătățește sănătatea oaselor și a articulațiilor. Complexul Neo-PORTIN® susține creșterea osoasă sănătoasă și regenerarea osoasă și promovează funcția și mobilitatea articulațiilor sănătoase. Eficacitatea formulei a fost îmbunătățită și mai mult cu vitamine, minerale și antioxidanți pentru o susținere completă a oaselor și articulațiilor.

NEO-K9 + ® este recomandat de către medici veterinari, chirurgi ortopedici veterinari și clinici veterinare. Medicii veterinari pot recomanda acest produs câinilor de lucru, câinilor vârstnici și/sau câinilor supuși unei intervenții chirurgicale ortopedice sau animalelor de companie care suferă de fracturi. Poate fi administrat și câinilor care au nevoie de preparate suplimentare pentru întărirea oaselor. NEO-K9 + ® este, de asemenea, recomandat pentru utilizarea pe termen lung câinilor de toate vârstele, dimensiunile și rasele. Această formulă unică nu conține glucozamină, deci poate fi utilizată eficient ca alternativă la glucozamină pentru câinii cu sensibilitate la glucozamină.

Procesul de fabricație

Familia de produse NEO-K9 + ® este fabricată la cele mai înalte standarde de calitate într-o fabrică de producție din Belgia conformă cGMP. Furnizăm toate componentele de la furnizori de calitate impecabilă care lucrează exclusiv cu producători terți care îndeplinesc așteptările noastre atât în ​​ceea ce privește calitatea, cât și funcționalitatea. Produsul final este supus unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinește toate cerințele.

Misiunea și responsabilitatea social NEO-K9 + ®

Ca producător, considerăm că este misiunea noastră și  simțim responsabilitatea de a îmbunătăți calitatea vieții animalelor. Deși NEO-K9 + ® a fost inițial dezvoltat pentru propriul nostru câine adoptat, Neo, considerăm că este misiunea noastră de a crea produse de sănătate de care să poată beneficia de toți câinii. 

Susținem diverse adăposturi pentru animale cu donații de produse, sprijin financiar și sponsorizăm informații comunitare și programe de sensibilizare și evenimente de adopție.

 

Cum este diferit NEO-K9®?

Marea majoritate a suplimentelor articulare tradiționale dezvoltate pentru câini se bazează pe glucozamină, condroitină și/sau MSM. În timp ce aceste ingrediente au anumite beneficii, aceste beneficii se limitează la sănătatea articulațiilor (în principal, susțin funcția și mobilitatea articulațiilor).

Acesta este exact motivul pentru care NEO-K9 + ® este diferit - acest supliment de înlocuire a glucozaminei cu ingrediente naturale este de fapt o formulă de ingredient activ lactoferină care este susținută de șase brevete în SUA. Spre deosebire de alte suplimente tradiționale pentru articulații, această formulă eficientă oferă un sprijin cuprinzător atât pentru articulații, cât și pentru oase. Cu alte cuvinte, un produs ALL IN ONE unic, care susține sănătatea ÎNTREGULUI sistem osos!

Acest efect multiplicator se datorează tehnologiei brevetate Neo-PORTIN® Complex, care îmbunătățește creșterea osoasă și regenerarea osoasă, precum și promovează sinteza colagenului și funcția sănătoasă a articulațiilor. S-a demonstrat că complexul Neo-PORTIN® îmbunătățește absorbția nutrienților, în special a mineralelor. Avantajul NEO-K9 + ® este că oferă cantitatea potrivită de ingredient activ pe zi. Niciunul dintre celelalte suplimente alimentare pentru câini disponibile în prezent pe piață nu conține formula Neo-PORTIN® Complex.

Pentru ce fel de câine este eficient NEO-K9®?

Neo-K9 ™ este eficient și sigur pentru câinii de toate dimensiunile, vârstele și rasele. Acest supliment este eficient în special pentru pui în perioada de creștere rapidă (în special pentru puii de câini de talie mare), pentru câinii de talie micăsau mini care trebuie să-și întărească oasele și articulațiile fragile, pentru câinii care sunt sportivi sau agili, care pot suferi dureri din cauza efortului fizic zilnic și de asemenea, pentru câinii mai în vârstă care au nevoie de articulații suplimentare și întărirea oaselor pentru o mai bună calitate a vieții. NEO-K9® este o alegere excelentă pentru toți câinii care au suferit o intervenție chirurgicală ortopedică, precum și pentru a-i sprijini pe cei cu fracturi osoase.

Întrebări frecvente

Complexul Neo-PORTIN® este un amestec de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează (R-ELF), β-glucan și superoxid dismutază (SOD). Datele clinice au arătat că ingredientele naturale din complexul Neo-PORTIN® promovează creșterea osoasă, reduc efectiv inflamația, susțin sinteza colagenului și cresc absorbția substanțelor nutritive importante pentru oase (biodisponibilitate). Neo-PORTIN® Complex este o combinație unică care poate susține în siguranță și eficient atât oasele, cât și articulațiile - un efect cheie pe care niciun alt supliment nu îl poate oferi. Această tehnologie este atât de inovatoare încât este susținută de șase brevete americane simultan.

Lactoferina este o glicoproteină naturală care se găsește în laptele matern, lacrimi și alte fluide corporale de mamifere. Lactoferina, cel mai cunoscută sub numele de proteină care leagă fierul, este o proteină multifuncțională care a fost studiată pe larg pentru proprietățile sale de stimulare a imunității și rolul său în reglarea tractului gastro-intestinal și promovarea sănătății osoase. Lactoferina este utilizată în prezent ca aditiv alimentar în multe produse, cum ar fi formulele pentru sugari, suplimentele pentru întărirea oaselor umane, suplimentele digestive și suplimentele pentru nutriție sportivă.

Lactoferina extrasă din lapte a fost recunoscută ca fiind „în general sigură” de Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) [21 CFR.170.36 (f)] și a fost, de asemenea, aprobată pentru consumul animalelor în Europa. Este o proteină naturală care există în majoritatea corpurilor de mamifere, inclusiv în câini. La bioQuad Európa Kft am luat măsuri suplimentare pentru a păstra sănătatea și siguranța câinilor. Lactoferina noastră se obține numai din lapte de vacă controlat, care este apoi îngrijit pentru a trece printr-un proces riguros de purificare. În plus, lactoferina pe care o extragem este complet fără lactoză, astfel încât poate fi consumată în siguranță de câinii cu sensibilitate la lapte.

Nu - NEO-K9 + ® nu conține glucozamină, condroitină sau MSM. Ca urmare, poate fi folosit ca o alternativă la glucozamină (dacă câinele dvs. este sensibil sau slab receptiv la glucozamină). În plus, deși nu este necesar, poate fi administrat în siguranță cu alte suplimente de glucozamină, condroitină sau MSM.

Adăugarea NEO-K9 + ® la suplimentul pentru articulații existent al câinelui dvs. nu cauzează probleme de sănătate sau de siguranță, dar NEO-K9 + ® este all-in-one care susține articulațiile în același timp (sinteză de colagen, lichid articular, mobilitate și confort) și oasele (creșterea oaselor, formarea țesuturilor etc.). Produsul nostru conține, de asemenea, o varietate de substanțe nutritive, inclusiv vitamine (de exemplu, vitamina D3), minerale (de exemplu, calciu), antioxidanți (de exemplu, seleniu) care oferă suport multifuncțional pentru sistemul osos al câinelui dumneavoastră. Din acest motiv, nu este necesar să adăugați NEO-K9 + ® cu alimente suplimentare eficiente asupra articulațiilor. NEO-K9 + ® este adesea recomandat ca o alternativă sigură pentru câinii cu sensibilitate la glucozamină. Dacă aveți întrebări suplimentare, adresați-vă medicului veterinar.

NEO-K9 + ® este o soluție mai bună pentru câini decât suplimentele standard de calciu / fosfor, deoarece oferă un sprijin complet pentru sistemul musculo-scheletic la câini - de la oase la articulații.

 

Calciul este un element organizațional important, care este necesar pentru a asigura o sănătate generală bună, pentru a promova dezvoltarea corectă a oaselor și pentru a preveni complicațiile potențiale. Calciul se găsește și în majoritatea alimentelor pentru câini, dar atunci când oasele câinelui nostru au nevoie de o întărire suplimentară sau dacă au orice tip de problemă a densității osoase, eventual cu deficit de calciu, de multe ori trebuie să ia supliment de calciu.

În cazul unui preparat de calciu, echilibrul este extrem de important. Cantitățile excesive sau inadecvate de calciu și fosfor pot provoca probleme de sănătate la câini. În timp ce aportul general de calciu / fosfor pentru câini poate avea beneficii pentru o structură osoasă sănătoasă la un câine, acesta are limitările sale. Aceste produse nu abordează sănătatea articulațiilor și o doză zilnică conține adesea mai mult de 600 mg de calciu.

NEO-K9 + ®, pe de altă parte, oferă suport complet pentru întregul sistem osos (inclusiv oasele ȘI articulațiile), conține doar 50 mg de calciu într-o doză zilnică (care se absoarbe mai ușor datorită formulei complexului Neo-PORTIN®) și conține cantitatea potrivită de mineral osos și are o tehnologie specială de lactoferină îmbogățită cu ribonuclează, care promovează regenerarea osoasă, asigurând astfel sănătatea câinilor noștri din interior.

Deși rezultatele individuale pot fi diferite pentru fiecare câine, ar trebui să vedeți efectele pozitive ale NEO-K9 + ® în termen de 30 de zile. Aceste rezultate pot fi adesea văzute de medicii veterinari. 

Înțelegem că câinii sunt sensibili la gust, așa că punem mult accent pe remedierea acestei probleme. De fapt, am efectuat câteva luni de testare a degustării pentru a îmbunătăți gustul, textura și mirosul formulei. Ca rezultat, majoritatea câinilor consideră tabletele NEO-K9® ca pe recompense delicioase! Fiecare tabletă masticabilă conține pulbere de ficat, lecitină de floarea-soarelui și aromă naturală de cârnați pentru a o face cât mai delicioasă posibil pentru câinii noștri. Dacă câinele dvs. ar putea fi membru al clubului pentru câini extra-pretențioși, din fericire puteți tăia și împărți cu ușurință tableta masticabilă, astfel încât să o puteți amesteca cu ușurință în dieta zilnică obișnuită a câinelui dvs., precum și să o ascundeți cu ușurință într-o bucată de carne.

NEO-K9 + ® trebuie păstrat întotdeauna într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui. Este important să nu lăsați la îndemâna copiilor și a animalelor.

NEO-K9 + ® vine într-o cutie etanșă care conține 90 de comprimate masticabile cu aromă de ficat și cârnați.

O cutie plină va fi suficientă pentru 30-90 de zile, în funcție de mărimea (greutatea) câinelui.

Greutate corporală::                  doza:                   o cutie este suficientă:

5-23 kg                                        1 zilnic                       până la 90 zile

între 5-23 kg                             2 zilnic                         până la 45 zile

peste 23 kg                               3 zilnic                         30 până la 30 zile

Fiecare cutie de NEO-K9 poate fi consumată de micile noastre animale de companie timp de 3 ani (sau 36 de luni) de la data fabricației.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description