PURINA® PRO PLAN®

Câine
Image Description

Cuprins

Share

Istoria mărcii

1986: S-a născut marca PURINA® PRO PLAN®

1990: PURINA® introduce prima familie de alimente terapeutice pentru animale de companie, PURINA® VETERINARY DIETS®, urmată de PURINA PRO PLAN® VETERINARY DIETS®.

1992: PURINA® PRO PLAN® introduce prima hrană pentru animale de companie ce oferă un conținut ridicat de proteine ​​pentru masa corporală slabă și pierderea în greutate. 

1994: PURINA® PRO PLAN® introduce prima hrană pentru câini pentru a sprijini câinii cu boli gastro-intestinale.

1998: PURINA® dezvoltă primul aliment cu adevărat hipoalergenic pentru câini ca parte a familiei de produse PRO PLAN® VETERINARY DIETS®

2000: PURINA® creează primul aliment bogat în proteine ​​și cu conținut scăzut de carbohidrați pentru pisicile diabetice.

2000: PURINA® este primul care adaugă fibre în hrana pentru pisici împotriva ghemotoacelor de păr.

2003: PURINA® PRO PLAN® este primul care introduce formula pentru pisici de interior.

2004: PURINA® PRO PLAN® este primul care folosește nutriția moleculară pentru a dezvolta o dietă terapeutică pentru câinii cu artrită.

2005: PURINA® PRO PLAN® este pionierul unui ingredient derivat din laptele matern pentru întărirea sistemului imunitar și susținerea apărării naturale a puiilor.

2006: PURINA® PRO PLAN® dezvoltă prima și singura hrană pentru pisici care s-a dovedit că sporește viața sănătoasă a pisicilor în vârstă.

2006: PURINA® introduce FORTIFLORA®, primul probiotic din familia alimentelor terapeutice care sa dovedit a susține sănătatea și echilibrul intestinal.

2010: PURINA® PRO PLAN® introduce un amestec nutrițional exclusiv care sa dovedit a sprijini funcția creierului câinilor vârstnici.

2010: Nutriționiștii noștri au dezvoltat alimente pentru animale de companie adecvate pentru toate etapele vieții pentru pisici și câini. 

Aflați despre întreaga linie de produse și descoperiți cum o dietă optimizată poate ajuta sănătatea și bunăstarea pe termen lung a animalului dvs. de companie.

Valori

DESCOPERIȚI CARACTERISTICILE NUTRIȚIEI 

De mai bine de nouăzeci de ani, oamenii de știință PURINA® au cercetat soluții nutriționale inovatoare, noi pentru a îmbunătăți viața pisicilor și câinilor.

Familia de produse PURINA® PRO PLAN® pune aceste ultime descoperiri la dispoziția proprietarilor de animale de companie. Credem că nutriția adecvată este fundamentul sănătății, astfel încât toate alimentele PURINA® sunt garantate pentru a furniza toți nutrienții esențiali de care au nevoie animalele de companie. Alimentele PURINA® PRO PLAN®, pe de altă parte, oferă o nutriție mai mult decât excelentă. Cu niveluri de nutrienți adaptate nevoilor diferitelor animale de companie în diferite etape ale vieții lor, familia de produse PURINA® PRO PLAN® oferă o nutriție optimă, astfel încât stăpânii să poată aduce o contribuție semnificativă la sănătatea și bunăstarea pe termen lung a animalelor de companie.

Scopul nostru

Scopul NESTLÉ PURINA este să fie cea mai de încredere companie, ceea ce face viața animalelor noastre de companie și a proprietarilor care le iubesc mai fericite. În fiecare an, cu ajutorul a câteva tone de hrană pentru animale de companie și munca entuziastă a echipei noastre, sprijinim locuitorii adăposturilor de animale, de exemplu HEROSZ din Ungaria pentru a găsi cât mai mulți proprietari și cât mai curând posibil.

Hrană optimă pentru o viață fantastică

Fiecare câine are nevoi nutriționale diferite, iar nevoile lor se schimbă de mai multe ori pe parcursul etapelor vieții. Gama de produse Purina® PRO PLAN® bazată pe formulaOPTINUTRITION poate satisface toate aceste nevoi folosind cele mai recente descoperiri nutriționale Purina®. Dezvoltat cu metode științifice de ultimă oră, acesta susține în mod eficient sănătatea câinelui pe tot parcursul vieții prin efectele sale benefice dovedite științific. Pentru a asigura o absorbție excelentă a nutrienților, produsele noastre sunt fabricate folosind cel mai favorabil proces bazat pe tehnologia patentată de Purina®, care lasă atât aromele, cât și valoarea nutritivă intacte - astfel încât produsele PRO PLAN® să profite la maximum de ingredientele lor pentru sănătatea pe termen lung a câinelui dumneavoastră.

Cu ce suntem diferiți de la alți producători?

• La noi știința este focusul central. 

• Cercetăm în permanență cum putem îmbunătăți hrana

• Medicii veterinari recomandă produsele noastre datorită expertizei și cercetărilor noastre

• Structura nutritivă atent echilibrată a produselor noastre garantează valoarea nutrițională maximă

• Folosim întotdeauna cea mai bună calitate și cele mai sigure ingrediente posibile

• Tehnologia noastră specială de gătit asigură un aport eficient de nutrienți

• Activitățile noastre de cercetare și dezvoltare se concentrează pe beneficii științifice dovedite

• Evităm întotdeauna ingredientele inutile în produsele noastre

Întrebări frecvente

Un loc uscat și răcoros este cel mai bun pentru depozitarea produselor Pro Plan!

Da, așteptăm clienții noștri cu promoții continue în magazinul online petissimo.ro.

În magazinul online petissimo.ro, fiecare produs Pro Plan are o cantitate zilnică recomandată de hrană. Valorile din tabel sunt doar orientative. Pentru a menține greutatea corporală ideală a câinelui, puteți varia cantitatea zilnică de hrănire în funcție de nivelul de activitate al animalului, starea fizică și nevoile individuale. Adăugați întotdeauna apă proaspătă și curată lângă hrana Pro Plan! Pentru a vă menține câinele sănătos, consultați medicul veterinar în mod regulat.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description