Tickless

Câine Pisică Cal

Istoria Tickless a început acum zece ani în Italia, când omul de afaceri comercial Dániel Kiss - fondatorul și CEO-ul ProtectOne Kft. - a întâlnit un profesor care își pierduse câinele într-o boală de căpușe. Profesorul a făcut multe încercări de a găsi o soluție împotriva căpușelor, astfel că s-a născut ideea unui produs inovator care să țină căpușele departe prin emiterea ultrasunetelor.

Image Description
2010

Cuprins

Share

Istoria mărcii Tickless

Căpușele au fost o problemă uriașă în ultimii ani. Astăzi, acestea se găsesc aproape peste tot și pot răspândi multe boli periculoase, cum ar fi boala Lyme, care reprezintă o amenințare atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Istoria Tickless a început acum zece ani în Italia, când omul de afaceri Dániel Kiss - fondatorul și CEO-ul ProtectOne Kft. - a întâlnit un profesor care își pierduse câinele din cauza unei bli provocate de căpușe. Profesorul a făcut multe încercări de a găsi o soluție împotriva căpușelor, astfel că s-a născut ideea unui produs inovator care să țină căpușele departe prin emiterea ultrasunetelor.

Daniel a văzut imediat oportunitatea, deoarece era un produs eficient fără substanțe chimice și care era o soluție excelentă și pentru câinii vârstnici, bolnavi sau alergici. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea repelenților de căpușe conțin o mulțime de substanțe chimice și tot mai mulți proprietari de animale de companie caută o soluție fără substanțe chimice împotriva paraziților.

Daniel a cumpărat drepturile și a început să producă și să comercializeze Tickless în Europa, unde a devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare repelente fără chimicale de pe piață.

Premii

BigSEE - Product Design Award, 2020 (Cu produsul Tickless Mini)

De ce este mai bun, la ce este recomandat, de ce este diferit?

Tickless oferă o protecție simplă și eficientă împotriva căpușelor. Dispozitivul nu conține substanțe chimice, este sigur, ecologic și ușor de utilizat. Este un dispozitiv preventiv care funcționează prin emiterea unui puls cu ultrasunete care este imperceptibil pentru noi și animalele noastre, dar interferează cu căpușele, ținându-le astfel departe.

Fără substanțe chimice, Tickless este o soluție sigură pentru animalele tinere, vârstnice, bolnave sau gestante. Deoarece câinii și pisicile nu sunt singurii pentru care trebuie să ne îngrijorăm din cauza căpușelor, Tickless oferă, de asemenea, produse concepute atât pentru oameni (inclusiv bebeluși și copii), cât și pentru cai.

Tehnologia din spatele Tickless a fost dovedită științific, fiind supusă numeroaselor teste în laboratoare, universități și zone infestate de căpușe, cu rezultate clare.

Cel mai recent test, efectuat anul trecut, a dat rezultate impresionante: 94% dintre proprietarii de câini participanți la test nu au găsit deloc căpușe, mai puțin de 6% au găsit mai puține căpușe și 0% dintre participanți au constatat că au găsit mai multe căpușe.

 

 

Întrebări frecvente

Tickless emite ultrasunete la o frecvență care este imperceptibilă pentru oameni și animale, dar interferează cu căpușele și puricii, ținându-i astfel departe.

Unda cu ultrasunete este o energie acustică (sonoră) sub formă de unde cu un interval de frecvență peste cel al gamei de auz uman. Sunetele pe care oamenii le pot percepe au o frecvență cuprinsă între 20 și 20.000 hertz (Hz). Deși câinii și pisicile aud mult mai bine decât oamenii, nu sunt deranjați de frecvența foarte mare de 40 kHz, făcând dispozitivul TICKLESS complet sigur și inofensiv.

Nu. Deși câinii și pisicile aud mult mai bine decât oamenii, nu sunt deranjați de ultrasunetele emise de TICKLESS. Câinii pot percepe undele ultrasunet între 25-30 KHz, în timp ce pisicile le pot auzi până la 35 kHz, dispozitivul funcționează cu 40 KHz, făcând dispozitivul complet sigur și inofensiv. 

Da. TICKLESS a fost supus unor teste riguroase în 2012. Eficacitatea sa a fost demonstrată de Laboratorul de Microbiologie Medicală de la Universitatea Camerino din Italia, printre altele, iar în 2018, VCA Animal Hospital, cea mai mare rețea de medici veterinari din Statele Unite, a efectuat cercetări în numele producatorului.

Produsul nu este rezistent la apă, dar foarte rezistent la umiditate (IP31). După contactul cu apă, se recomandă uscarea imediată a dispozitivului și continuarea utilizării acestuia. Este posibil ca produsul uscat TICKLESS (cu un uscător de păr cu aer rece) să continue să funcționeze, dar apa poate afecta durata de viață a bateriei.

IP sau clasificareainternațională de protecție indică protecția carcasei unui echipament tehnic împotriva influențelor mediului. TICKLESS a fost clasificat IP31, adică este foarte rezistent la umezală.

TICKLESS poate fi lăsat și în timpul plimbărilor în ploaie, dar se recomandă uscarea acestuia caând ajungeți acasă (cu un uscător de păr care suflă aer rece).

Nu. Nu puneți dispozitivul într-un buzunar sau într-o pungă, deoarece acest lucru va obstrucționa undele ultrasonice emise.

Da. Dispozitivul are o rază de acțiune de aproximativ 1,5 metri, care protejează întregul corp al animalului.

Pentru o funcționare eficientă, dispozitivul trebuie să fie atașat permanent de animal. Dacă acasă scoateți zgarda, vă recomandăm să folosiți aparatul casnic TICKLESS HOME.

În condiții meteorologice și de temperatură medii, modelele Human, Hunter și Horse funcționează timp de 3.000 de ore, în timp ce Baby/Kid /Pet pot fi folosite timp de 6-12 luni.

Nu. TICKLESS are un sistem închis, deci nu este posibil să înlocuiți bateria. Dacă încercați să îl forțați se poate deteriora partea electronică a dispozitivului și nu va funcționa.

Dacă doriți un dispozitiv reîncărcabil, vă recomandăm familia de produse TICKLESS MINI!

Atâta timp cât apare lumina LED, dispozitivul funcționează corect - și asta înseamnă și emiterea de sunete. 

Dispozitivele Human / Hunter pot fi pornite / oprite cu butonul (se opresc și după 8 ore de funcționare continuă pentru a economisi durata de viață a bateriei). În acest caz, lumina LED marchează pornirea sau oprirea.

Dispozitivele Baby, Kid și Pet funcționează timp de 6-12 luni după prima activare. Prin apăsarea butonului. Puteți verifica funcționarea continuă a acestuia în orice moment, deoarece LED-ul clipește ca răspuns.

Da. Din păcate, în prezent nu există niciun produs antiparazitar care să poată garanta o protecție de 100% într-o zonă care este foarte puternic infestată de căpușe, astfel încât utilizarea oricărui alt produs anti-căpușe în afară de TICKLESS poate oferi o protecție suplimentară.

Da. Nu există o asociere cunoscută între ultrasunete și epilepsie și, de fapt, undele ultrasunete sunt adesea folosite pentru ameliorarea simptomelor epilepsiei.

Nu. TICKLESS vă protejează animalul de companie de paraziți fără a utiliza substanțe chimice periculoase. Este ecologic și nu conține substanțe chimice sau parfumuri, astfel încât poate fi utilizat în condiții de siguranță la pui, vârstnici, animale bolnave sau gestante.

TICKLESS poate fi atașat la îmbrăcăminte. Nu blocați  undele ultrasunete emise punând dispozitivul într-un buzunar sau într-o geantă.

Nu contează în ce direcție așezați dispozitivul. Grilajul dispozitivului poate fi orientat spre corpul animalului, dar și spre exterior, scopul este acela de a nu acoperi partea cu grilaj, deoarece odată cu ea se acoperă undele cu ultrasunete.

Căpușa va muri. Într-un mediu casnic, căpușele care nu s-au hrănit sunt susceptibile de a muri în 24 de ore. Rămân în viață 2-3 zile într-un loc umed. Căpușele care s-au hrănit pot rămâne în viață un pic mai mult, dar nu suficient pentru a se reproduce sau a suge din nou sânge.

Autentificați-vă pentru a continua recenzia

Scrieți-vă opinia, evaluați, comentați după autentificare

Image Description